Flemming og Kirsten Noer.
 

Kontakt

 
 
 
 

Kontakt os

Vores målsætning er at opdrætte racetypiske Engelske Springer Spaniels, som kan bruges til både familiehund, udstillings hund og jagthund. Vi bruger vores hunde til alle 3 ting. Derudover de også er fantastiske løbemakkere. De elsker det. Vi har opnået flere titler som bl.a. årets brugshund. Årets junior race vinder. Championater i Danmark og Tyskland. Årets bedste dressur 1, og årets bedste dressur 2 hund. 3 af vores Springere har bestået 3 timer 400m schweiss spor med 1. præmier. Vores hunde er meget lydhøre, lærevillige og lette at opdrage. Ring eller skriv til os og få en uforpligtigende hunde snak, også hvis ikke du kender racen i forvejen og overvejer ny hund.
 
Har du spørgsmål om vores opdræt. Spørgsmål om træning eller andet. Eller vil du dele oplevelser med din spaniel. Så kontakt os endelig, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 
Er du hvalpekøber her hos os har du også mulighed for at få billeder af din spaniel på hjemmesiden. Du skal bare sende billederne og teksten på mail.
 
Venlig hilsen
Flemming Noer
Flemming og Kirsten Noer | Bispehaven 11 Elling, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: +45 4017 2603